Met de steun van
Login Registreer

Speciale activiteiten voor 50 jaar Toeristika

Enkele vrijwillige (oud-)leden treffen alvast de nodige voorbereidingen voor een aantal evenementen waar zeker en vast naar uit te kijken valt.

Wat er zoal op het programma staat?

Hieronder ontdekt u de verschillende activiteiten die gepland zijn. Bij elke activiteit vindt u meer informatie en kan u meteen ook tickets bestellen. 

Wij zien u graag terug op één van onze Toeristika-avonden!

Familiedag - zaterdag 19 september 2015

Komt dat zien, komt dat zien! Op zaterdag 19 september 2015 is het tijd voor onze 3de jubileumactiviteit en stellen wij met veel trots ‘Den Barbecue’ (ook wel gekend als de Familiedag) aan jullie voor.
Op deze familiedag, die overigens veel meer is dan enkel een barbecue, hoef je voor één keer je kids niet thuis te laten, al ben je uiteraard even welkom zonder. Om 13u openen we onze deuren voor een heerlijk dagje herinneringen ophalen, bijpraten en kennismaken bij een hapje en een drankje. 

Locatie: GoShil - Louizastraat, Mechelen

 

Galabal 50 jaar - zaterdag 25 april 2015

Jaarlijks is het galabal een van de hoogtepunten van het jaar. Vele oudleden komen nog eens samen, iedereen trekt zijn mooiste pak / jurk aan en we herdenken de vreugdevolle jaren van ons studentenleven. Dit jaar gaat het galabal speciaal voor de gelegenheid door in de meest prestigieuze zaal van Mechelen: Salons Van Dijck. 

Verwacht je aan het onverwachte; het gaat tenslotte over hét galabal der galabals, dat van 50 Jaar Toeristika!

 

Dies Natalis - lustrumcantus 24 januari 2015

Via een Dies Natalis – ‘geboortedag’ in het Latijn – willen we het ontstaan van onze club herdenken op een typisch studentikoze en ietwat officiëlere manier. 
Een cantus wordt georganiseerd zoals we hem al lang niet meer kennen! De avond wordt geopend met een etentje met bijpassende bieren. 
Onze ere-praeses Guy (Biste) Verbist zal de (gesloten) cantus leiden op zijn eigen (best wel strikte) manier. 

Maak je graag een cantus mee zoals het hoort?
Bestel dan snel jouw tickets via dit artikel en hou je agenda vrij op zaterdag 24 januari 2015!

Deze activiteit is uitsluitend voor Toeristika-leden.