Met de steun van
Login Registreer

Wil jij ons sponsoren? Dat kan!

Om ons 50 jaar bestaan op gepaste wijze te vieren, organiseren wij enkele onvergetelijke activiteiten, waaronder een prachtig galabal dat zal plaatsvinden op zaterdag 25 april 2015 in de prestigieuze Salons Van Dijck in Mechelen. Onder de aanwezigen verwachten wij de crème de la crème uit de toeristische branche. U zou versteld staan wie er binnen de toeristische sector actief lid is geweest van onze studentenvereniging.

Dat dergelijke activiteiten een kostenplaatje met zich meebrengen en wij bijgevolg nog wat sponsors kunnen gebruiken, hoeven wij u uiteraard niet te vertellen. In ruil zetten wij u en uw bedrijf graag in de kijker tijdens onze grootse activiteiten!

In bijlage vindt u verschillende sponsorformules voor dit unieke evenement. Naargelang de gekozen formule zal de sponsor genieten van de publicatie en communicatie binnen dat pakket. Naast de standaardformules kunnen er ook sponsorformules op maat gemaakt worden voor u. 

Heeft het bedrijf enkel de mogelijkheid materiële middelen te sponsoren? Onder de vorm van tombolaprijzen, aankleding zaal, drankjetons, extra's (chocoladefontein, photobooth,...),... is ook deze steun van harte welkom. Aarzel niet ons te contacteren via het contactformulier of via 50jaar@toeristika.be

 

Klik hier voor het sponsordossier

 

Jouw reactie


Typ deze reeks van rechts naar links

tali